Se incarca ...
— dec 05, 2023
Studenții Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București, coordonați de Arh. Dorin Ștefan, se implică în proiectul de extindere a zonei expoziționale Ion Țiriac din Otopeni
Un grup de 20 de studenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București participă la concursul de proiecte care vizează extinderea zonei expoziționale Ion Țiriac, din Otopeni.
Citeste mai mult ...
— dec 04, 2023
Un deceniu de eleganță automobilistică - Țiriac Collection a aniversat 10 ani de istorie și pasiune pentru automobile de excepție.
Țiriac Collection, galeria mașinilor de excepție care îmbină valoarea istorică cu forța și dinamismul prezentului, a sărbătorit un deceniu de la inaugurare printr-un eveniment aniversar spectaculos.
Citeste mai mult ...
— oct 29, 2023
Monopostul RB6 Oracle Red Bull Racing a fost prezentat oficial la Țiriac Collection
Monopostul RB6 Oracle Red Bull Racing a fost dezvăluit oficial în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Țiriac Collection, urmând ca începând de sâmbătă, 28 octombrie 2023, acesta să poată fi vizionat de publicul larg în cadrul galeriei de autovehicule din Otopeni.
Citeste mai mult ...
— sep 19, 2023
Țiriac Collection organizează a treia ediție consecutivă a expoziției sale auto anuale în aer liber. Publicul beneficiază de acces gratuit la această acțiune, în weekendul 23-24 septembrie 2023.
Țiriac Collection, galeria privată de autovehicule aparținând domnului Ion Țiriac, organizează pentru al treilea an consecutiv, o expoziție în aer liber, oferind publicului iubitor de automobile ocazia să exploreze universul automobilistic prin intermediul a peste 70 de modele de excepție. Evenimentul va avea loc în parcarea galeriei Țiriac Collection, pe 23 și 24 septembrie 2023, iar intrarea publicului la expoziția din curtea galeriei va fi gratuită.
Citeste mai mult ...
— mai 29, 2023
Regulamentul concursului „Sarbatoreste ziua copilului si castiga o masinuta electrica pentru copii Mercedes-AMG GT-R” desfasurat pe pagina de Facebook Tiriac Collection
Data Concursului: 01.06.2023 In cadrul acestui Concurs premiul este castigat exclusiv datorita abilitatii, cunostintelor si perspicacitatii participantilor, castigatorul fiind desemnat in functie de valoarea prestatiei sale constand in realizarea calitatii filmului sau a fotografiilor si din abilitatea de a strange cat mai multe aprecieri/like-uri.
Citeste mai mult ...
— mai 09, 2023
Țiriac Collection ȋși redeschide porţile ȋn cadrul Nopţii Muzeelor ediția 2023, eveniment care va avea loc la data de 13 mai
București, 9 mai 2023 - Țiriac Collection se alătură și anul curent muzeelor și spațiilor expoziționale alternative participante în cadrul programului Noaptea Muzeelor, ediția cu numărul 19, care se desfășoară în premieră în ediție comună România-Republica Moldova.
Citeste mai mult ...

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis
Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00