Se incarca ...

Colectia noastra

Fiecare exponat din Tiriac Collection este special, avand o istorie unica si proprietari celebri, printre acestia enumerandu-se: Sir Elton John, Sammy Davis Jr., Bernie Ecclestone, Tyrone Power, Evita Peron, Felipe Massa, Printesa Marina sau Aga Khan al III-lea. Povestile si caracteristicile masinilor din galerie pot fi descoperite in cele doua Cataloage Tiriac Collection, care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca pasionatilor auto.

Catalog Tiriac Collection Volumul I
Catalog Tiriac Collection Volumul I

Catalogul prezinta in cele 170 de pagini ale sale 76 de modele auto si moto, apartinand colectiei domnului Ion Tiriac. In catalog sunt mentionate informatii tehnice si istorice, alaturi de fotografii tip detaliu ale exponatelor, precum si cadre generale. In deschiderea catalogului este inclusa o prezentare succinta a colectiei, iar finalul cuprinde testimoniale ale vizitatorilor galeriei.

Dimensiuni: 20,5 cm x 25,5 cm

Pret: 150 LEI
Catalog Tiriac Collection Volumul II
Catalog Tiriac Collection Volumul II

Catalogul prezinta in cele 178 de pagini ale sale 80 de modele auto si moto, apartinand colectiei domnului Ion Tiriac. In catalog sunt mentionate informatii tehnice si istorice, alaturi de fotografii tip detaliu ale exponatelor, precum si cadre generale. In deschiderea catalogului este inclusa o prezentare succinta a colectiei, iar finalul cuprinde testimoniale ale vizitatorilor galeriei.

Dimensiuni: 11 cm x 22 cm x 2 cm

Pret: 150 LEI

Va rugam sa retineti ca toate produsele noastre sunt originale si contin TVA.

Acceptam

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis