Loading ...
— Aug 04, 2022
Țiriac Collection își lansează contul TikTok cu o serie de producții video inedite, ce vor fi lansate pe parcursul unei luni de postări
Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România a realizat o serie de materiale inedite de prezentare, utilizând 9 modele exclusiviste din colecția personală a dlui. Ion Țiriac. Materialele vor fi utilizate pentru lansarea contului TikTok aferente galeriei auto, urmând a fi preluate diferențiat și pe alte canale social media precum Instagram, YouTube sau Facebook. Conținutul special va fi disponibil începând din luna august.
Read more...
— Jul 14, 2022
Țiriac Collection realizează o producție video pe traseul Transfăgărăşan, iar nouă exemplare excepționale din colecție vor participa la acest eveniment
Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, va realiza filmari în data de 14 iulie 2022 pe traseul Transfăgărășan, sectorul de drum cuprins între locațiile Bâlea Lac (km 116+808) și Bâlea Cascada (km 130+000), destinate unui material de prezentare de produs.
Read more...
— May 31, 2022
Modele Rolls Royce Phantom din galeria Tiriac Collection – prezentate de SuperSpeed (PRO TV)
Tiriac Collection este singura galerie care include toate cele 7 modele Phantom ale seriei I-VII. Modele Rolls Royce Phantom au fost prezentate de SuperSpeed (PRO TV). Va invitam sa descoperiti din reportajul de mai jos informatii relevante despre aceste unitati.
Read more...
— May 31, 2022
Țiriac Collection sărbătorește Ziua Internațională a Copilului și oferă acces gratuit în galerie tuturor copiilor
Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, celebrată anual în data de 1 iunie, și oferă acces gratuit în galerie tuturor copiilor cu vârste sub 18 ani. Astfel, galeria va fi deschisă în ziua de miercuri, 1 iunie, în intervalul orar 12:00-19:00, iar cei mici sunt așteptați să beneficieze de un tur gratuit.
Read more...
— May 19, 2022
Patru mașini din galeria Țiriac Collection pot fi admirate la două expoziții auto organizate în București: ”PoliAutoFest” și ”Cars in motion pictures”
Patru mașini din galeria Țiriac Collection pot fi admirate gratuit la două expoziții auto din București. Trei dintre ele vor fi integrate la expoziția de mașini ”PoliAutoFest”, organizată de Universitatea Politehnică din București în perioada 19-22 mai, iar una dintre ele va fi inclusă la ”Cars in motion pictures”, eveniment care va avea loc la Mega Mall între 20 mai și 5 iunie.
Read more...
— May 13, 2022
În weekendul 14-15 mai, Țiriac Collection participă la Noaptea Muzeelor ediția 2022 și sărbătorește Ziua Internațională a Familiei prin lansarea unor oportunități de sesiuni foto inedite
Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, anunță participarea în programul Noaptea Muzeelor, ediția 2022, alăturându-se astfel celor peste 200 de muzee, galerii, grădini de artă şi centre culturale care își așteaptă publicul în noaptea de 14 mai.
Read more...

Tiriac Collection APP

Visit Tiriac Collection when and where you feel like it! 

A 360º virtual Walkthrough Experience inside our mobile app.

Download App Download App
 

Visit us

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Get directions

 

Opening hours

Fri. Sat. Sun. 10:00 - 19:00
Mon. Thu. Wed. Thu. Closed