Se incarca ...

Program de functionare

Vineri, Sambata, Duminica: 10:00-19:00

Luni - Joi: inchis

*Accesul ultimului vizitator se face la ora 18:30.

***

Dragi vizitatori,

Conform Hotararii CJSU Ilfov nr. 166 din 22.09.2021, privind masurile dispuse pentru orasul Otopeni, va anuntam ca accesul in galeria Tiriac Collection este permis doar persoanelor care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. Exceptie de la regulile mentionate fac copiii sub 12 ani.

Accesul se va realiza prin scanarea codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 utilizand aplicatia mobila „Check DCC” pentru verificarea autenticitatii, valabilitatii si integritatii certificatului, fara a se retine niciun fel de date sau informatii din certificatul verificat.

Va multumim pentru intelegere

PRETUL BILETELOR

Bilet intreg: 15 lei | Bilet redus*: 7,5 lei

* Biletele reduse sunt adresate elevilor, studentilor si pensionarilor, iar achizitionarea lor se face în baza carnetului valid de elev, student, respectiv pensionar.

***

BENEFICIAZA DE GRATUITATE:

Copiii cu varsta de pana la 6 ani inclusiv;
Angajatii retelei de muzee din Romania;
Persoanele cu dizabilitati.

***Galeria Tiriac Collection (Car Gallery SRL), prin intermediul Fundatiei Tiriac, organizeaza din aprilie 2016 un proiect educational adresat elevilor si studentilor din București si Ilfov. In cadrul acestuia, beneficiarii pot vizita gratuit, in grupuri organizate, colectia de autovehicule si motociclete si pot afla informatii inedite despre istoria modelelor expuse. Transportul este asigurat, cu titlul gratuit, de luni pana joi, cu un autocar Mercedes-Benz Tourismo RHD, avand o capacitate de 48 de locuri. Programarile se realizeaza telefonic la numerele afisate pe website.

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis