Se incarca ...
— mai 31, 2022
Țiriac Collection sărbătorește Ziua Internațională a Copilului și oferă acces gratuit în galerie tuturor copiilor
Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, celebrată anual în data de 1 iunie, și oferă acces gratuit în galerie tuturor copiilor cu vârste sub 18 ani. Astfel, galeria va fi deschisă în ziua de miercuri, 1 iunie, în intervalul orar 12:00-19:00, iar cei mici sunt așteptați să beneficieze de un tur gratuit.
Citeste mai mult ...
— mai 19, 2022
Patru mașini din galeria Țiriac Collection pot fi admirate la două expoziții auto organizate în București: ”PoliAutoFest” și ”Cars in motion pictures”
Patru mașini din galeria Țiriac Collection pot fi admirate gratuit la două expoziții auto din București. Trei dintre ele vor fi integrate la expoziția de mașini ”PoliAutoFest”, organizată de Universitatea Politehnică din București în perioada 19-22 mai, iar una dintre ele va fi inclusă la ”Cars in motion pictures”, eveniment care va avea loc la Mega Mall între 20 mai și 5 iunie.
Citeste mai mult ...
— mai 13, 2022
În weekendul 14-15 mai, Țiriac Collection participă la Noaptea Muzeelor ediția 2022 și sărbătorește Ziua Internațională a Familiei prin lansarea unor oportunități de sesiuni foto inedite
Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, anunță participarea în programul Noaptea Muzeelor, ediția 2022, alăturându-se astfel celor peste 200 de muzee, galerii, grădini de artă şi centre culturale care își așteaptă publicul în noaptea de 14 mai.
Citeste mai mult ...
— apr 28, 2022
Colecția Țiriac vă invită să vizionați două exemplare produse la o jumătate de secol distanță: Ford Mustang Mach 1 1969 și Ford Mustang Mach 1 Coupe 2022
Țiriac Collection primește un nou exemplar excepțional în componența sa, menit să reînvie istoria Mustang Mach 1.
Citeste mai mult ...
— mar 03, 2022
Noul Range Rover poate fi admirat în premieră la galeria Țiriac Collection, în weekendul 5-6 martie
Țiriac Collection găzduiește în exclusivitate în weekendul 5-6 martie 2022 cel mai nou model Range Rover. Publicul are posibilitatea de a viziona noul model în premieră națională strict în această perioada. Exemplarul a fost ales pentru a face parte provizoriu din galeria auto exclusivistă în baza designului special ce îmbină tehnologii sofisticate, de ultimă generație.
Citeste mai mult ...
— feb 04, 2022
Istoria auto – scurt istoric despre inceputurile industriei,
Istoria industriei auto filmata in galeria Tiriac Collection. Material a fost difuzat de canalul de Youtube Autovantage in februarie 2022.
Citeste mai mult ...

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis
Vin. Sam. Dum. Inchis