Se incarca ...
— dec 02, 2021
Micii vizitatori ai Tiriac Collection sunt asteptati duminica la galerie cu cadouri de Mos Nicolae
Cu ocazia sarbatorii Sfantului Nicolae, Tiriac Collection asteapta duminica, 5 decembrie, copiii cu cadouri specifice. Pentru a beneficia de cadourile dulci, cei mici, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, sunt rugati sa vina cu o pereche de incaltaminte suplimentara, neaparat curata. Pe timpul vizitei in galerie, Mosul isi va exercita magia, iar la plecarea din galerie ghetutele copiilor vor fi recuperate impreuna cu surprizele dulci. Asa incat bucuria copiilor sa fie dubla - experienta Tiriac Collection si bucurie de sarbatori.
Citeste mai mult ...
— noi 25, 2021
Tiriac Collection lanseaza un nou concept de expunere auto in curtea exterioara a galeriei
Incepand cu luna noiembrie 2021, Tiriac Collection, pune la dispozitia vizitatorilor un nou concept de expunere auto in curtea exterioara a galeriei ce poate fi admirat permanent chiar din soseaua principala (DN1). In cadrul noului stand va fi integrat, periodic, cate un exemplar auto din colectie, accesul publicului fiind gratuit.
Citeste mai mult ...
— noi 19, 2021
REGULAMENTUL CONCURSULUI „Jaguar E-Type” desfasurat pe pagina de Facebook Tiriac Collection
Perioada Concursului: 19.11.2021 - 21.11.2021 In cadrul acestui Concurs premiile sunt castigate exclusiv datorita abilitatii, cunostintelor si perspicacitatii participantilor, castigatorul fiind desemnat in functie de valoarea prestatiei sale constand in realizarea calitatii unui comentariu si din abilitatea de a strange cat mai multe aprecieri/like-uri.
Citeste mai mult ...
— noi 17, 2021
Mercedes-Benz 600 Pullman si Maybach 62 – prezentate de SuperSpeed (PRO TV)
Exemplarele auto Mercedes-Benz 600 Pullman si Maybach 62 din galeria Tiriac Collection a fost prezentat de jurnalistii de la SuperSPEED (PRO TV). Emisiunea a fost difuzata in data de 13 noiembrie.
Citeste mai mult ...
— oct 27, 2021
Modelu Jaguar E-TYPE din 1973 - prezentat de SuperSPEED (PROTV)
Exemplarul 1973 Jaguar E-TYPE din galeria Tiriac Collection a fost prezentat de jurnalistii de la SuperSPEED (PRO TV). Emisiunea a fost difuzata in data de 23 octombrie.
Citeste mai mult ...
— oct 20, 2021
1981 DeLorean DMC-12 - prezentat de SuperSPEED (PRO TV)
Modelul 1981 DeLorean DMC-12 din galeria Tiriac Collection a fost prezentat de jurnalistii de la SuperSPEED (PRO TV). Emisiunea a fost difuzata in data de 16 octombrie.
Citeste mai mult ...

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis
Vin. Sam. Dum. Inchis